Ola’la Butler – hrvatski proizvod koji briše više | Olala kuhinjski i jumbo ručnici, Olala toaletni papir i Olala salvete

Ola’la Butler – hrvatski proizvod koji briše više

Posebni, superupijajući, jaaaako veliki papirnati ručnici idealni za svako moderno kućanstvo, a i šire!

Sezona je roštiljanja pa se svi polako selimo na otvoreno, uživamo u druženju uz sunčane sate i dobru hranu. Dok majstor/ica roštilja pokazuje svoje umijeće, ostali uživaju uz razgovor i omiljeno piće. I baš tada – prolije se čaša pića po stolu! Znaš li tko je super pomoćnik u ovakvim situacijama? Ola’la Butler!

Šalu na stranu, Butler ručnici su izrađeni od posebne TAD celuloze koja ima gustu mrežu tkanja (cross fabric tehnologija), što znači da su vrlo čvrsti, dok posebni džepići u ručnicima upijaju veću količinu tekućine, masnoće itd. Osim toga, svojom pozamašnom visinom role, Ola’la Butler ručnik je kojeg možeš trgati i trgati, koliko god ti zatreba jer smo ga namotali u količini koja te neće razočarati.

Otrgni jedan ručnik i s oduševljenjem gledaj koliko upija! Sigurni smo da ćeš ostati zadivljen/a ovim inovacijama koje smo utkali u Butler ručnike, a oni će u stopu pratiti tvoje kulinarske trenutke, kao i higijenske potrebe koje svakodnevno imaš u svom domu, ali i izvan njega.

Ponosni smo što smo Ola’la Butler omotali ekološkom folijom „I’m green“ – njezin sastav je 60% „zeleni“ polietilen od šećerne trske i 40% reciklirana plastika. Uz to, naša celuloza dolazi iz certificiranih obnovljivih izvora. Što je dobro za prirodu, dobro je i za nas.

Odaberi kategoriju