Tražiš poseban proizvod za kućanstvo? Butler je to što tražiš | Olala kuhinjski i jumbo ručnici, Olala toaletni papir i Olala salvete

Tražiš poseban proizvod za kućanstvo? Butler je to što tražiš

U moru papirnatih ručnika koji se mogu naći na tržištu, nije jednostavno prepoznati upravo onaj koji objedinjuje sve karakteristike vrhunskog proizvoda: omjer cijene i kvalitete, izvrsne performanse i izdašnu količinu.

Nerijetko isprobavamo raznorazne artikle, no isto tako se često događa da potragu i nastavimo jer nas pojedini proizvodi znaju razočarati. Naravno, sve ovisi o tome što kupac traži, no ako spadaš u kategoriju onih koji žele najviše za uloženo, vjerujemo da Ola’la ima odgovor na tvoju potragu. 😉

Kad kažemo da je Ola’la Butler poseban, mislimo na to da se zaista razlikuje od ostalih i to zbog sljedećih karakteristika:

Butler je čvrst i izdržljiv

Papirnati ručnici Butler izrađeni su od tri sloja celuloze sa specifičnim svojstvima koja im daje AirPower tehnologija. Zbog naglašene punoće i čvrstoće papirnatih ručnika, oni upijaju više te su vrlo izdržljivi.

Butler je visok

Visina naših Butler rola papirnatih ručnika je zaista impozantna – s čak 27 cm, svaka rola pruža velik pojedinačni ručnik te je samo jedan sasvim dovoljan za optimalnu upotrebu. Samim time, Butler ručnike ćeš sporije trošiti.

Butler je ekološki proizvod

Osim što se celuloza za proizvodnju naših papirnatih proizvoda dobavlja iz certificiranih izvora, Butler je „obučen“ u ekološku foliju. I’m green bio-based folija označava pakiranje koje je proizvedeno od 60 % „zelenog“ polietilena dobivenog od šećerne trske i 40 % LDPE reciklata. Folija je u potpunosti namijenjena recikliranju.

Butler je raznolik

Upečatljivo retro pakiranje je samo po sebi osvježenje na policama trgovina, no što kažeš na tri verzije? Butlera možeš pronaći u plavom, ružičastom i bež „odijelu“.

Butler potječe iz Hrvatske

Osim svih navedenih karakteristika, Butler se može pohvaliti da je „lokalac“. Šalu na stranu, Ola’la je hrvatski brand papirnatih proizvoda te, ako se odlučiš isprobati Butler papirnate ručnike, potpomažeš hrvatsko gospodarstvo.

Spremni isprobati Butler? 😊

Odaberi kategoriju