Kuhinjski ručnici | Olala kuhinjski i jumbo ručnici, Olala toaletni papir i Olala salvete
Ola'la Kuhinjski ručnici 

Kuhinjski papirnati ručnici

Jeste li spremni za zaokret u održavanju svog doma savršeno čistim?

Super upijajuća tehnologija
Cross Fabric tehnologija
Troslojni
Premium kvaliteta

Ola'la Butler plavi

Posebni, drugačiji, još učinkovitiji papirnati ručnici! Butler papirnati ručnici novi su proizvod u kojem je objedinjeno iskustvo i znanje našeg razvojnog tima, kao i najsuvremenija tehnologija proizvodnje. Pakiranje od dvije king size role ručnika impozantne visine od 27 cm Butler čine najpoželjnijim pomoćnikom u svakom modernom kućanstvu!

Zbog TAD celuloze koju koristimo, imat ćeš osjećaj da je ručnik platneni, a ne papirnati. Upečatljivo „I’m green“ ekološko pakiranje izrađeno od šećerne trske i recikliranog materijala, s daškom retro štiha u tri pastelne nijanse i s nezaboravnim prugicama, daju Butler ručnicima dekorativnu notu pa će se izvrsno uklopiti u svaki interijer. No, ne zaboravi da naši papirnati ručnici brišu više pa će se Butler najbolje iskazati u situacijama koje zahtijevaju papirnate ručnike koji lako brišu sve mrvice i upijaju razne tekućine.Ola’la Butler, Ola’la Limun i Ola’la Calorie Absorber papirnati ručnici izrađeni su od tri sloja celuloze: dva sloja su konvencionalna celuloza, a jedan je od takozvane TAD celuloze (Thru Air Dried). Konvencionalna metoda sušenja celuloze usmjerena je iz dva smjera – zato je u jednu stranu listić ručnika lakše, a u drugu teže potrgati i celulozna vlakna gledana pod mikroskopom su paralelno usmjerena. Kod TAD tehnologije sušenje ide iz mnogo različitih smjerova te su vlakna gledana pod mikroskopom kompletno iskrižana i imaju između sebe puno više zadržanog zraka u odnosu na konvencionalnu metodu sušenja. Upravo to TAD celulozi daje iznimnu čvrstoću, upojnost, mekoću i osjećaj kao da je od tekstila, a ne od papira.

Super upijajuća tehnologija
Cross Fabric tehnologija
Troslojni
Premium kvaliteta

Ola'la Butler ružičasti

Neodoljivi Ola’la Butler papirnati ručnici u pakiranju ružičaste boje

Super upijajuća tehnologija
Cross Fabric tehnologija
Troslojni
Premium kvaliteta

Ola'la Butler bež

Šarmantni Ola’la Butler papirnati ručnici u pakiranju bež boje

Ola'la Limun Extra absorbent
Super upijajuća tehnologija
Cross Fabric tehnologija
Troslojni
Ekstra mirisni
Premium kvaliteta

Ola'la Limun Extra absorbent

Kuhinjski ručnici s mirisom limuna koji pomiču granice čistoće i svježine! Izvrsna upojnost i mekoća papira zbog AirPower tehnologije podižu kvalitetu papirnatih ručnika na novu razinu.
Zbog posebnog tkanja tri sloja celuloznih niti, Limun papirnati ručnici vrhunski su proizvod kojeg kupci hvale i iznova kupuju. AirPower tehnologija podiže kvalitetu papirnatih ručnika na novu razinu. Ola’la Butler, Ola’la Limun i Ola’la Calorie Absorber papirnati ručnici izrađeni su od tri sloja celuloze: dva sloja su konvencionalna celuloza, a jedan je od takozvane TAD celuloze (Thru Air Dried). Konvencionalna metoda sušenja celuloze usmjerena je iz dva smjera – zato je u jednu stranu listić ručnika lakše, a u drugu teže potrgati i celulozna vlakna gledana pod mikroskopom su paralelno usmjerena. Kod TAD tehnologije sušenje ide iz mnogo različitih smjerova te su vlakna gledana pod mikroskopom kompletno iskrižana i imaju između sebe puno više zadržanog zraka u odnosu na konvencionalnu metodu sušenja. Upravo to TAD celulozi daje iznimnu čvrstoću, upojnost, mekoću i osjećaj kao da je od tekstila, a ne od papira.

Ola'la Calorie absorber
Super upijajuća tehnologija
Cross Fabric tehnologija
Troslojni
Premium kvaliteta

Ola'la Calorie Absorber

Beskonkurentan u svom segmentu na domaćem tržištu, Ola’la Calorie Absorber jedini je proizvod koji testiranjem neovisnog laboratorija dokazano upija čak do 280 kcal u 2 papirnata ručnika!
3-slojni papirnati ručnici izrađeni su od 100% celuloze AirPower tehnologijom. AirPower tehnologija podiže kvalitetu papirnatih ručnika na novu razinu. Ola’la Butler, Ola’la Limun i Ola’la Calorie Absorber papirnati ručnici izrađeni su od tri sloja celuloze: dva sloja su konvencionalna celuloza, a jedan je od takozvane TAD celuloze (Thru Air Dried). Konvencionalna metoda sušenja celuloze usmjerena je iz dva smjera – zato je u jednu stranu listić ručnika lakše, a u drugu teže potrgati i celulozna vlakna gledana pod mikroskopom su paralelno usmjerena. Kod TAD tehnologije sušenje ide iz mnogo različitih smjerova te su vlakna gledana pod mikroskopom kompletno iskrižana i imaju između sebe puno više zadržanog zraka u odnosu na konvencionalnu metodu sušenja. Upravo to TAD celulozi daje iznimnu čvrstoću, upojnost, mekoću i osjećaj kao da je od tekstila, a ne od papira.

Ola'la Exclusive Koktel
Super upijajuća tehnologija
Troslojni

Ola'la Exclusive Koktel

3-slojni papirnati ručnici s visokom moći upijanja tekućine i održavanja higijene. Izrađeni su od 100% celuloze.

Ola'la Ice Cream
Troslojni

Ola'la Ice Cream

3-slojni papirnati ručnici koji pristaju i uz desert i uz glavno jelo. Izrađeni su od 100% celuloze. Pakiranje sadrži 4 role ručnika.

Ola'la Lopoč
Dvoslojni

Ola'la Lopoč

2-slojni papirnati ručnici s nježnošću poput cvijeta lopoča. Izrađeni su od 100% celuloze. Pakiranje sadrži 4 role ručnika.

Ola'la Jagoda
Dvoslojni

Ola'la Jagoda

2-slojni papirnati ručnici uz koji svaki obrok postaje najbolji dosad. Izrađeni su od 100% celuloze.

Ola'la Višnja
Dvoslojni

Ola'la Višnja

2-slojni papirnati ručnici koji će se udobno smjestiti na svakom kuhinjskom pultu. Izrađeni su od 100% celuloze.

Odaberi kategoriju