Naša priča | Olala kuhinjski i jumbo ručnici, Olala toaletni papir i Olala salvete

Naša priča

Olala Brand - 2003
2003

Stvaranje branda Ola'la obilježeno je velikom potražnjom za salvetama. Početkom 2000-ih, izbor i kvaliteta salveta na tržištu nisu bili na zadovoljavajućem nivou, stoga smo zaprimali sve više upita za proizvodnjom kvalitetnih salveta za restorane i hotele. Uvijek spremni odgovoriti na potrebe tržišta, odlučili smo uložiti u proizvodnu liniju za salvete. Istovremeno, razvili smo vlastiti brand i nazvali ga Ola'la – zvučno, lako pamtljivo ime koje će trajati. Logotip Ola'la smo u međuvremenu modernizirali, no i dalje se rado prisjetimo početaka. Otisnuvši se odvažno na tržište, Ola'la proizvodi i danas ponosno krase police trgovina te potvrđuju da je brand i dalje atraktivan kao u svojim počecima.

Olala salveta breskva - 2005
2005

Napravivši prvu hrvatsku salvetu, vrlo brzo smo preuzeli dominaciju na tržištu te smo postigli boom efekt – veliki zamah proizvodnje doveo je do novog ulaganja u još jednu liniju za proizvodnju salveta.

Olala toaletni papir - 2008
2008

Budući da je razvoj proizvoda naša profesionalna strast, početkom recesije kreirali smo novi proizvod u asortimanu Ola'la proizvoda – prvi hrvatski toaletni papir. Budući da je uskoro nastupila recesija, kreirali smo toaletni papir koji će pripomoći standardu građana te ga nazvali Antirecesijski.

Olala Exclusive koktel - 2010
2010

Ola'la se 2010-te čvrsto etablira i postaje dio asortimana papirnatih proizvoda za kućanstvo gotovo svih trgovačkih lanaca u Hrvatskoj.

Olala toaletni papir premium - 2011
2011

U godinama koje slijede, nastavili smo ulagati u modernizaciju proizvodnog pogona, puno pažnje pridajemo dizajnu pakiranja, a veliki naglasak stavljamo i na ekološku, održivu proizvodnju. Prilikom proizvodnje, sav papirni otpadni materijal recikliramo, a reciklirani repromaterijal ponovno koristimo. Asortiman proizvoda širimo na više vrsta toaletnog papira i papirnatih ručnika.

Olala kuhinjski ručnik limun Extra Absorbent - 2013
2013

Uz pomno istraživanje tržišta, razvili smo svoj novi hit proizvod. I danas je jedan od naših najpopularnijih - kuhinjski ručnici Ola'la Limun - odlikuju se iznimnom kvalitetom i AirPower tehnologijom izrade te su najprodavaniji proizvod u svom segmentu na hrvatskom tržištu. Jedan je od najdugovječnijih proizvoda iz asortimana te mu je ovo već drugo ruho – redizajn folije Limun je dobio prije nekoliko godina.

Olala jumbo ručnik Calorie Absorber - 2017
2017

Papirnati ručnici postaju izuzetno tražen artikl, stoga razvijamo tehnološki napredan proizvod koji je prvi izbor u mnogim kućanstvima – papirnate ručnike Calorie Absorber. Odlikuje ih AirPower tehnologija izrade od 3 sloja celuloze, što daje visoku upojnost papira. Pitate se otkud ovom proizvodu tako posebno ime? Proveli smo testiranje u neovisnom laboratoriju te smo dokazali kako 2 papirnata ručnika Calorie Absorber upijaju čak do 280 kcal!

Olala jumbo ručnici - 2020
2021

I dalje smo jedan od najprodavanijih brandova kućanskih papirnatih proizvoda u Hrvatskoj, a sve više smo prisutni i na stranim tržištima. Osluškujemo potrebe kupaca, testiramo i unaprjeđujemo Ola'la proizvode – zato što cijenimo vaše dugogodišnje povjerenje. Osim najkvalitetnijeg papira koji se proizvodi pomoću suvremene tehnologije, pobrinuli smo se da uživate i u dizajnu naših pakiranja jer obožavamo stvarati funkcionalne, posebne i lijepe proizvode. Ola’la je brand u vlasništvu hrvatske tvrtke DELT Papir d.o.o., čiji vlasnici imaju više od 25 godina iskustva u sektoru proizvodnje papirnatih proizvoda. Više o kompaniji i tradiciji koju stvaramo možete pročitati na stranici DELT papir.

Odaberi kategoriju