Uvjeti korištenja | Olala kuhinjski i jumbo ručnici, Olala toaletni papir i Olala salvete

Uvjeti korištenja

Dobro došli na web stranicu branda Ola’la

Ako nastavite pregledavati i upotrebljavati ovu web stranicu, suglasni ste da ćete se pridržavati sljedećih uvjeta korištenja, koji uz naša pravila o privatnosti, uređuju odnos branda Ola’la u vlasništvu DELT Papira d.o.o. s korisnicima web stranice. Ako se ne slažete s bilo kojim dijelom ovih uvjeta, molimo vas da ne koristite našu web stranicu.

Upotreba ove web stranice podliježe sljedećim općim uvjetima korištenja:

  • Sadržaj ove web stranice namijenjen je informiranju korisnika o brandu.
  • Web stranica je podložna promjenama bez prethodne najave.
  • Ova web stranica koristi kolačiće za praćenje postavki pregledavanja. Ako dopustite upotrebu kolačića, pristajete na pohranu dostupnih osobnih podataka. Pogledajte našu Zaštitu privatnosti.
  • Upotreba podataka na ovoj web stranici je besplatna sve dok ih ne kopirate, ne distribuirate ili na drugi način zloupotrebljavate.
  • Ova web stranica sadrži materijal koji je u vlasništvu branda ili je licenciran. Ovaj materijal uključuje, ali nije ograničen na dizajn, raspored, izgled, vizuale i grafiku. Zabranjeno je umnožavanje osim u skladu s obavijestima o autorskim pravima, što je dio ovih uvjeta.
  • Ne jamčimo da će funkcije na ovoj web stranici biti neprekinute ili bez grešaka te da će web stranica ili poslužitelj koji ga stavlja na raspolaganje u potpunosti biti zaštićeni od virusa i pogrešaka.
  • Svi zaštitni znakovi reproducirani na ovoj web stranici, koji nisu u vlasništvu ili pod licencom operatera, ovlašteno se koriste.
  • U slučaju neovlaštene uporabe ove web stranice može se pokrenuti zahtjev za naknadu štete i/ili optužba za kazneno djelo.
  • Ova web stranica povremeno može sadržavati veze do drugih web mjesta. Navedene veze na web stranici nalaze se radi lakšeg pružanja dodatnih informacija, što nužno ne znači da podržavamo povezanu web lokaciju. Ne odgovaramo za sadržaj povezanih web lokacija.

PRAVILA I UVJETI SUDJELOVANJA U NAGRADNOM NATJEČAJU I/ILI DARIVANJU NA FACEBOOK I INSTAGRAM PROFILU OLA’LA

Sve nagradne natječaje i/ili darivanja na društvenim mrežama Ola’la organizira DELT Papir d.o.o., Zagreb, Jankomir 25, H-33, Hrvatska (u daljnjem tekstu Organizator) te ujedno obrađuje podatke i izvršava operativne poslove oko dopremanja nagrada dobitnicima, koristeći kurirske usluge s kojima tvrtka ima sklopljene ugovore.

TRAJANJE, SVRHA I MJESTA PROVOĐENJA NAGRADNOG NATJEČAJA

Nagradni natječaj provodi se u svrhu promocije Organizatora i brandova u njegovom vlasništvu.

Nagradni natječaj naziva „Ola’la – pri ruci u bitnim trenucima“ održava se od 18. svibnja 2021. do 23. svibnja 2021. u 23:59 sati na Instagramu po lokalnom vremenu, a odnosi se na cijelo područje Republike Hrvatske. Sponzor nagrade je Organizator.

Nagradni natječaj naziva „Ola’la – pri ruci u bitnim trenucima“ održava se od 25. svibnja 2021. do 30. svibnja 2021. u 23:59 sati na Facebooku po lokalnom vremenu, a odnosi se na cijelo područje Republike Hrvatske. Sponzor nagrade je Organizator.

WEB LOKACIJE ZA PROMOCIJU

Nagradni natječaj i/ili darivanje održava se na Facebooku i/ili Instagramu koji ni na koji način nisu uključeni u organiziranje ili sponzoriranje promocije.

NAGRADA KOJU DEFINIRA ORGANIZATOR

Nagrada se dodjeljuje po završetku nagradnog natječaja i/ili darivanja, a označava po jedan nagradni paket i/ili proizvod. Nagrada se ne može zamijeniti za novac ili drugi proizvod.

U nagradnom darivanju „Ola’la – pri ruci u bitnim trenucima“ nagrada je paket koji sadrži  jedno pakiriranje (1) Ola’la Butler kuhinjskih ručnika i jedan (1) Ola’la Premium toaletni papir. Nagrada se dodjeljuje za ukupno po 5 dobitnika na Instagramu i/ili Facebooku.

PRAVO SUDJELOVANJA

Pravo sudjelovanja u nagradnom natječaju imaju sve fizičke osobe s adresom prebivališta u Republici Hrvatskoj te su registrirane na društvenoj mreži Facebook (www.facebook.com) i/ili Instagram (www.instagram.com), osim članova kompanije Organizatora, kao i članova njihovih užih obitelji (roditelji, supružnik/ica, djeca, sestre i braća). Pravo sudjelovanja ostvaruje se praćenjem uputa na Facebook i/ili Instagram stranici Organizatora. Organizator zadržava pravo na diskvalifikaciju sudionika koji nisu ostvarili sve zadane korake za sudjelovanje u nagradnom natječaju i/ili darivanju, koji koriste lažne profile ili na objavu o nagradnom natječaju i/ili darivanju, odnosno na svim ostalim objavama, komentiraju neprimjerenim sadržajem.

ODABIR DOBITNIKA I PREUZIMANJE NAGRADE

Odabir dobitnika provodi se uz žiri sastavljen od marketinga, prodaje i uprave Organizatora. Dobitnik nagrade bit će proglašen u sklopu objave o nagradnom natječaju i/ili nagradnoj igri te će se daljnja komunikacija i upute s dobitnikom voditi putem Facebook messengera ili Instagram Direct poruka, a po potrebi putem e-maila ili telefona. Nagradu će Organizator putem kurira s kojim ima sklopljenu suradnju slati na adresu dogovorenu s dobitnikom, a ako dobitnik izrazi želju, nagradu može osobno preuzeti u prostorima Organizatora. Nagrada je prethodno definirana od strane Organizatora te se smatra da je dobitnik prihvaća svojim sudjelovanjem u nagradnom natječaju i/ili darivanju.

OBJAVA DOBITNIKA

Organizator će objaviti dobitnika ili više njih po završetku nagradnog natječaja i/ili darivanja na službenoj Facebook i/ili Instagram stranici.

MALODOBNI SUDIONICI

Maloljetnici imaju pravo sudjelovati u nagradnom natječaju u skladu sa zakonom. Ako je dobitnik nagrade maloljetna osoba, Organizator će uručiti nagradu osobi koja je temeljem zakona ili odluke državnog tijela dužna starati o njoj, a nakon uvida u isprave koje dokazuju roditeljski, odnosno starateljski odnos.

POREZI

Dobitnik ne snosi nikakve poreze, obveze ni naknade povezane s nagradom.

NEREGULARNE PRIJAVE NA NAGRADNI NATJEČAJ I/ILI DARIVANJE

Ukoliko sudionik nepravilno ili nepotpuno ispuni uvjete sudjelovanja, prijava je nevažeća jer se smatra da sudionik nije ispoštovao Pravila nagradnog natječaja. Organizator u bilo kojem trenutku ima pravo zabraniti sudjelovanje u nagradnom natječaju i/ili darivanju tom sudioniku.

U SLUČAJU SPORA

U slučaju spora između Organizatora i sudionika nagradnog natječaja i/ili darivanja, nadležan je Općinski sud u Zagrebu.

MOGUĆNOST PREKIDA NAGRADNOG NATJEČAJA I/ILI DARIVANJA

Ukoliko dođe do situacije za koju Organizator nije odgovoran, koju nije mogao spriječiti, izbjeći ili otkloniti, zadržava pravo prekinuti nagradni natječaj i/ili darivanje. U tom slučaju, sudionici će o prekidu nagradne igre biti obaviješteni službenim kanalima (Facebook profil, Instagram profil ili službene web stranice Organizatora).

IZMJENE PRAVILA NATJEČAJA

Organizator zadržava pravo promijeniti pravila natječaja, uz prethodno obavještavanje sudionika na kanalima na kojima se nagradni natječaj i/ili darivanje održava.

NAPOMENA O NEPOVEZANOSTI ORGANIZATORA S KANALIMA

Organizator i nagradni natječaj i/ili darivanje nije ni na koji način povezano s Facebookom i Instagramom te ga ne promiču ili sponzoriraju. Podaci koje sudionik ostavlja u nagradnom natječaju i/ili darivanju isključivo su za potrebe funkcionalnosti natječaja i/ili darivanja te ih sudionik daje DELT Papiru d.o.o., a ne Facebooku ili Instagramu. Facebook i Instagram su javni kanali te objava bilo kojeg sadržaja može predstavljati zadiranje u privatnost samih sudionika. Ukoliko sudionici natječaja i/ili darivanja objave podatke/fotografije na stranicama i profilima DELT Papira d.o.o, smatrat će se da su materijal svojevoljno objavili te DELT Papir d.o.o. ne snosi odgovornost za sadržaj istih, kao niti za zloupotrebu objavljenog materijala od trećih strana. Ukoliko su sudionici objavili bilo kakav sadržaj na stranicama i profilima DELT Papir d.o.o., uključujući fotografije, komentare, osobne podatke i slično, smatra se da DELT Papir d.o.o. ima pravo objave tih podataka. Također, sudionici nagradnog natječaja i/ili darivanja daju Organizatoru prava korištenja cjelokupnog objavljenog sadržaja u marketinške i bilo koje druge komercijalne svrhe te se odriču svih materijalnih i bilo kojih drugih prava koja im na toj osnovi pripadaju.

ZAŠTITA OSOBNIH PODATAKA

Sudjelovanje i podnošenje podataka u nagradnom natječaju i/ili darivanju je dobrovoljno. Ako sudionik smatra da je obrada baze podataka u suprotnosti sa zaštitom privatnosti, odnosno ako smatra da je u suprotnosti sa zakonom, sudionik se može obratiti Organizatoru ili Agenciji za zaštitu osobnih podataka. Sudjelovanjem u nagradnom natječaju i/ili darivanju, sudionik pristaje na korištenje njegovog/njenog imena i prezimena, pohrane podataka i korištenja isključivo za potrebe nagradnog natječaja i/ili darivanja, a ne u druge svrhe. Organizator podatke sudionika ne ustupa trećim stranama. Prikupljene podatke (ime, prezime, adresa, broj telefona) dobitnika nagradnog natječaja i/ili darivanja organizator ustupa kurirskoj službi isključivo radi predaje nagrade.

Zagreb, rujan 2023.

DELT Papir d.o.o.