Zima u toplom kućnom ozračju | Olala kuhinjski i jumbo ručnici, Olala toaletni papir i Olala salvete

Zima u toplom kućnom ozračju

Olala Blog - Zima u toplom kućnom ozračju

Hladni dani savršeno se slažu s toplim čajem, mirisnim svijećama, ukusnim zalogajčićima i dekicom. Kako bismo što ugodnije proveli najhladnije zimske sate, Ola’la kuhinjski ručnici nadohvat su ruke za svaku kapljicu prolivenog kakaa, vruće juhe koju jedeš iz šalice onako, istinski gurmanski, ili za prosuti šećer u prahu s krafni.

Važno ti je da je sve uredno i čisto, a posebno kuhinja i stol za kojim jedeš svoje hedonističke obroke dok vani minusi stežu zimzelene grmove? Čak i ako ti se dogodi da proliješ šalicu omiljenog napitka, posegni za premium kuhinjskim ručnicima Ola’la Limun s kojima ćeš jednostavno pokupiti tekućinu, komadiće keksa ili pobrisati mrvice kruha sa stola. Osim nadmoćnom upojnošću, osvježit će tvoj dom svježim i ugodnim mirisom limuna, za beskompromisnu čistoću.

Zima u toplom kućnom ozračju

Da ti priprema zimskog ručka bude najdraža zanimacija, nakon koje ne slijedi mini kuhinjska katastrofa, neka ti pri ruci uvijek budu kvalitetni papirnati ručnici. Kapljice od ulja koje prskaju posvuda dok vješto reckaš namirnice za svoje omiljeno jelo vješto će pokupiti naša zvijezda među papirnatim ručnicima, omiljeni “pomoćni kuhar”, Ola’la Calorie Absorber. Znaš li da je upravo za ovaj naš kuhinjski ručnik neovisni laboratorij dokazao kako 2 ručnika upijaju čak do 280 kcal? Calorie Absorber zaista je prava zvijezda među kuhinjskim ručnicima.

Zima može biti veselo, zabavno i kreativno godišnje doba, vrijeme da se posvetiš raznim hobijima i kućnim aktivnostima za koje inače nemaš vremena. A ako se opskrbiš papirnatim proizvodima iz Ola’la asortimana, imat ćeš prave pomoćnike s kojima će svaki tvoj pothvat ispasti savršeno!

Odaberi kategoriju