Uhvati zalet, napravi preokret! | Olala kuhinjski i jumbo ručnici, Olala toaletni papir i Olala salvete

Uhvati zalet, napravi preokret!

Već neko vrijeme razmišljaš kako preokrenuti novu stranicu, no u tom naumu uvijek te ometu svakodnevne obveze, usputno obavljanje stotinu sitnica, a ponekad i lijenost (slobodno priznaj, nećemo nikome reći 😉). No, zašto ova zima ne bi bila sezona tvojih velikih odluka i promjena? Za koje god polje tvog života preokret bio vezan, vjerujemo da malo angažmana u vidu organizacije vlastitog životnog prostora može biti samo poticaj da što prije kreneš i s „raščišćavanjem“ životnih planova. Hrabro prigrli nove navike i koračaj bez posustajanja prema svojim ciljevima!

Znaš kako kažu, svaki zadatak čini se nemogućim dok ga ne obavimo. Kako bi ti bilo lakše krenuti u realizaciju, dobro je vježbati na manjim zadacima poput preuređivanja svog životnog i/ili poslovnog prostora. Preuređivanje ne treba biti zahtjevno, dovoljno je napraviti bolju organizaciju prostora, počistiti one zabačene kutke koji nikako da dođu na red ili osvježiti boju zida.

Pitaš se kako se motivirati i krenuti? Sastavi plan, raščlani ga na sasvim male zadatke i savjesno obavljaj jedan po jedan. Kad se nakon par dana osvrneš na svoj dosadašnji trud i rad, vidjet ćeš da si zapravo puno toga učinio. Opskrbi se rolama Ola’la papirnatih ručnika, obriši radne plohe ili zamotaj krhke predmete koje u ovom trenutku ne planiraš koristiti te ih pospremi ili daruj.

Slijedeći istu logiku, kreni i s većim zadacima kako bi se tvoji zacrtani planovi malo po malo, korak po korak, počeli ostvarivati. Zapamti, sve se čini teško dok se s tim ne uhvatimo u koštac. A zašto ne učiniti proces zabavnim te u svakom koraku uživati? U konačnici, sve je sačinjeno od malih stvari koje čine one velike. 😊

Kad si predan svim malim dnevnim ciljevima, uvjereni smo da rezultati ne mogu izostati. Jer, kad ćemo pokušati sve što želimo ako ne sad? I, tko će to učiniti ako nećemo mi sami? 😉 Sretno i hrabro, s lakoćom poput lepršavog Ola’la!

Odaberi kategoriju